Αγγελική Βαλαβάνη – Ντρίκου: Στήριξη σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες! – Προστασία της Μητρότητας!

H Αγγελική Βαλαβάνη – Ντρίκου, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής (Εθνικό Κόμμα Έλληνες) είναι έγγαμη, τρίτεκνη εργαζόμενη μητέρα, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών Ωρωπού, Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολείο για 10 έτη, εθελόντρια αιμοδότης με συνεχή και πολυσχιδή εθελοντική κοινωνική προσφορά. Είναι ενταγμένη στον Τομέα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σε κάθε προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι των κομμάτων και κυρίως των ψευτοδεξιών κομμάτων, σου μιλάνε για το Δημογραφικό, που το αποκαλούν και είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πατρίδας μας, όμως εκείνοι δεν κάνουν τίποτε γι’ αυτό! Αντί να μας ενθαρρύνουν να φέρουμε στον κόσμο παιδιά, σπέρνουν την ανεργία, την ακρίβεια και την εκμετάλλευση.

Για εμάς τους τριτέκνους και τους πολυτέκνους τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, όμως αυτοί που μοιράζουν υποσχέσεις προεκλογικά, μετά τις εκλογές μας ξεχνούν.

Είμαι η ίδια τρίτεκνη εργαζόμενη μητέρα, και ξέρω πολύ καλά πώς είναι να αγωνίζεσαι για να μεγαλώσεις στη σημερινή εποχή τα παιδιά σου με αρχές, και να στέκεσαι με αξιοπρέπεια εσύ και η οικογένειά σου και στην κοινωνία. Κι επειδή το γνωρίζω και γνωρίζω και τι χρειάζεται η ελληνική οικογένεια για να πάει μπροστά, σε καλώ να με στηρίξεις και να στείλεις ένα δικό σου άνθρωπο, μια γυναίκα σαν κι εσένα, μια μητέρα, να σε εκπροσωπήσει, να σε υποστηρίξει και να διεκδικήσει τα δικαιώματά σου στην Βουλή.

Ξέρω ότι έχεις ακούσει, όπως κι εγώ, πολλές υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ όμως και θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε λύσεις που από την εμπειρία μου ξέρω ότι θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την οικογένεια την οποία επιθυμείς. 

Ενδεικτικά:

-Αύξηση του Επιδόματος Γέννησης Τέκνου στο ποσό των 5.000 ευρώ.

-Αναβάθμιση των μαιευτικών κλινικών των δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων σε υλικά μέσα και προσωπικό.

-Λειτουργία επαρκούς αριθμού βρεφονηπιακών σταθμών ώστε κανένα ελληνόπουλο να μην μένει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού. Επέκταση του ωραρίου λειτουργίας τους ώστε να καθίσταται εφικτή η εξυπηρέτηση των εργασιακών υποχρεώσεων των γονέων.

-Σε περίπτωση που η μητέρα είναι άνεργη και βρίσκει εργασία μετά την γέννηση του τέκνου, η Πολιτεία θα καλύπτει ένα συγκεκριμένο ποσό ως δαπάνη για την φύλαξη του τέκνου από τρίτο πρόσωπο μέχρι το βρέφος να πάει σε βρεφονηπιακό σταθμό.

-Προστασία της επιλογής της Μητρότητας.

-Στήριξη των ζευγαριών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας.

-Ελάφρυνση του κόστους στέγασης των έγγαμων ζευγαριών.

-Πρόγραμμα δωρεάν παραχώρησης σε πολύτεκνες οικογένειες ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητα του ελληνικού Δημοσίου και παραμένουν αναξιοποίητα.

-Συνεργασία Πολιτείας - Εκκλησίας για την ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας.

-Κλιμακωτά έκπτωση επί όλων των τελών Δήμων και υπηρεσιών κοινωνικής ωφέλειας, στις οικογένειες με πάνω από δύο τέκνα.

-Παροχή γενναίων φορολογικών ελαφρύνσεων, μετά την απόκτηση κάθε τέκνου.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά στην καθημερινότητά σου ως Μητέρα!

Αγγελική Βαλαβάνη-Ντρίκου
https://ellhnes.net/stirixi-se-triteknes-kai-polyteknes-oikogeneies-prostasia-tis-mitrotitas/
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗ-ΝΤΡΙΚΟΥ: https://ellhnes.net/stelexos/valavani-ntrikoy-aggeliki/
ΤΟΜΕΑΣ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η Αγγελική Βαλαβάνη Ντρίκου γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Κάλαμο Αττικής. Είναι έγγαμη με τρία τέκνα. Είναι απόφοιτος Λυκείου, γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στους τομείς της πολιτικής, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων όπως επίσης και Social Media Marketing στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εργάζεται από νεαρή ηλικία. Έχει απασχοληθεί στον τομέα του Δημοσίου, ήταν ιδιοκτήτρια επιχειρήσεων διατηρώντας δύο μαγαζιά ρουχισμού και εστίασης, ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε μεγάλο εργοστάσιο εμπορίας πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, προμηθεύοντας νοσοκομεία και μονάδες του Ελληνικού Στρατού και διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία στην εταιρεία. Παράλληλα, για πάνω από 20 χρόνια απασχολείται στην εταιρεία του συζύγου της, στον τομέα του εμπορίου συγκεκριμένα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων σε σχολείο για 10 έτη, είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πολυμελών Οικογενειών Ωρωπού και προσφέρει εθελοντική εργασία σε σύλλογο, κυρίως σε διανομές τροφίμων σε άπορες οικογένειες. Είναι, επίσης, εθελόντρια αιμοδότης. Η ευαισθητοποίησή της για τα κοινωνικά προβλήματα της χώρας και η μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα είναι έκδηλη. Δραστηριοποιείται για χρόνια στον εθνικό χώρο και έχει μεγάλη πολιτική και κομματική εμπειρία. Η παρουσία της σε εκδηλώσεις, συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες για τα εθνικά μας θέματα ήταν συνεχής, ενώ και η συμμετοχή της απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων ήταν καθοριστική, συμμετέχοντας παράλληλα σε όλες τις δραστηριότητες κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως αιμοδοσίες και διανομές τροφίμων. Έχει ασχοληθεί επισταμένως με ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος και ενέργειας. Εντάχθηκε στους ΕΛΛΗΝΕΣ και στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη από την ίδρυση του κόμματος, με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στο Έθνος και στην κοινωνική ευημερία του ελληνικού λαού.