Και το Έθνος μας πεθαίνει, χωρίς να ανανεώνεται...

Αν για κάτι θα μείνει στην Ιστορία ο σημερινός υπουργός Υποδομών, Κ. Καραμανλής, είναι για την αποτρόπαια εντολή του να ξηλωθούν από την ΣΤΑΣΥ οι αφίσες της εκστρατείας «ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ», μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, που προσπαθεί εδώ και καιρό να αφυπνίσει  την ελληνική κοινωνία για τις πολυπαραγοντικές αρνητικές επιπτώσεις των αμβλώσεων (των «διακοπών κύησης» όπως το New Speak έχει επιβάλλει να ονομάζονται).

Μπορεί ένα έθνος να διατηρηθεί για πολύ εάν δεν σέβεται την ιερότητα της ζωής; Μπορεί ένα έθνος να διατηρηθεί σφριγηλό, αν ΕΠΙΣΗΜΑ αρνείται την προστασία του νεότερου και πιο ευάλωτου από τους πολίτες του;

Είναι κοινό μυστικό πως, εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον, οι γεννήσεις ελληνόπουλων σε όλους τους δήμους είναι μηδενικές, ενώ οι θάνατοι ευδοκιμούν.

Είναι δε, ανερυθρίαστα διακηρυγμένη και διαχρονική κρατική πολιτική η «επίλυση» του δημογραφικού με εισαγωγές, που στις μέρες μας προσλαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις και δη, δόλου! ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ!

Τα συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία των ληξιαρχικών πράξεων είναι αμείλικτα. Χρόνο το χρόνο, δήμο το δήμο, το «ισοζύγιο» Γεννήσεων προς Θανάτους είναι αρνητικό, με ΒΑΣΙΚΟ χαρακτηριστικό οι γεννήσεις να σημειώνονται σε δήμους με πυκνή παρουσία ξένων, και δη μουσουλμάνων.

Το Ελληνικό Έθνος πεθαίνει χωρίς να ανανεώνεται. Τα  θλιβερά πρωτεία στην νεκρική αυτή πραγματικότητα κατέχει ο δήμος Αθηναίων.

Εκεί όπου η δολερή στρατηγική ανεπίστροφης αλλοίωσης της εθνολογικής σύστασης του πληθυσμού ανεβάζει στον δημαρχιακό θώκο επί σειρά ετών εθνομηδενιστές και κοσμοπολίτες τύπου Γ. Καμίνη και Κ. Μπακογιάννη.

Ιδού το κρατικό έγγραφο, ευγενής χορηγία στην υπαγορευμένη εξαφάνιση του Ελληνισμού:

Το έγγραφο  υπ. αριθ. 318/11-4-2011 από την Γενική Γραμματεία Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» αυτολεξεί: «Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση» (σελ.8) και «Η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ 7 και 8), η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή)». (σελ.6).

Το έγγραφο διατηρείται μέχρι σήμερα ως έχει.

Η εντολή του υπουργού απλώς επισφραγίζει την κρατική πολιτική και την πεποίθηση όλων των ελληνικά σκεπτόμενων Ελλήνων πως επί των ημερών της «κεντροδεξιάς» επιταχύνεται η εξάλειψη του Γένους από προσώπου γης.

Η άμβλωση δεν είναι “προσωπική” επιλογή. Είναι έγκλημα. Κατά του κυοφορούμενου εμβρύου. Κατά της υγείας της γυναίκας. Κατά του Έθνους.

Η δακρύβεκτη και υποκριτική υπουργική κορώνα «ας μην προσβάλλουμε όσες γυναίκες ήλθαν αντιμέτωπες με αυτήν την δυσάρεστη απόφαση» αναφερόμενος στις εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις στις οποίες προβαίνουν υγιείς γυναίκες, που θα έφερναν στον κόσμο υγιή μωρά, δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των αμβλώσεων οφείλεται – όχι σε βιασμό, αιμομιξία, ή προβληματική εγκυμοσύνη (τρισωμίες κ.α.)– αλλά στην προσωπική άνεση.