Μάτι. 100 ψυχές απαιτούν δικαίωση! Ποινικές διώξεις σε Δούρου, Μπουρνούς, Ψινάκη. Πανικόβλητοι πια «δείχνουν» ο ένας τον άλλο!

 kronospngΟ Μπουρνούς στα Παραπολιτικά είπε ότι «αυτός ενημέρωνε για νεκρούς» όταν «οι άλλοι έλεγαν δεν γνωρίζουν τίποτα». Πλέον το ΜΕΤΩΠΟ μεταξύ τους έχει διαρραγεί με την άσκηση δίωξης, έστω και πλημελλημματικού χαρακτήρα. Ο Τσίπρας ελπίζει ότι με τη ‘θυσία’ Δούρου θα σωθεί αυτός. Όμως θα λογοδοτήσει τελευταίος μαζί με τους πραιτωριανούς του για την σύσκεψη όπου επιχείρησαν την ενεργητική συγκάλυψη των νεκρών και της ολικής κατάρρευσης των συστημάτων εκείνη τη νύχτα!
Ότι οι διώξεις θα ήταν πλημμεληματικές είχε γραφεί κάποια στιγμή στον τύπο και μετά το εξαφάνισαν!

Επανειλημμένως η Δούρου έχει ζητήσει από τον Τσίπρα να μην είναι υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά ΔΕΝ την άφησε, διότι:
1. Εάν αποσύρει την υποψηφιότητα αναγνωρίζει εμμέσως την ευθύνη ΤΟΥΣ.
2. Την υποχρεώνει επομένως να είναι ξανά υποψήφια οπότε θα απαλλαγεί από αυτήν, αφού η ψήφος του κόσμου θα την ρίξει στα τάρταρα.

Θα απαλλαγεί μεν από την Δούρου, το βάρος όμως του ΨΕΥΔΟΥΣ ότι ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ γνώριζε για νεκρούς πέφτει επάνω του!
Ο Μπουρνούς στα Παραπολιτικά είπε ότι «αυτός ενημέρωνε για νεκρούς» όταν «οι άλλοι έλεγαν δεν γνωρίζουν τίποτα». Πλέον το ΜΕΤΩΠΟ μεταξύ τους έχει διαρραγεί με την άσκηση δίωξης, έστω και πλημελλημματικού χαρακτήρα.

Το ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ θα κληθούν να το εξηγήσουν στη δικαιοσύνη όλοι, από πυροσβεστική έως Πολλάκη, Τόσκα και Τσίπρα.

Ως τώρα ο Μπουρνούς στηρίζεται από Δούρου και Σπίρτζη (με έργα που έδωσαν στον δήμο σε αντάλλαγμα για το Πλατύ Χωράφι!)

Καταρρέει επίσης το αφήγημα ότι έφταιξε η πολεοδομική αταξία. Ο εισαγγελέας δεν έλαβε καθόλου υπόψη του τις αναίσχυντες αιτιάσεις των κυβερνητικών.

Όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη εκείνη στις 23.00 τη νύχτα που βγήκε ο Τσίπρας και είπε δεν υπάρχουν νεκροί θα λογοδοτήσουν γιατί βαρύνονται και με το αδίκημα της ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Η Ραφήνα είναι βαθιά λαβωμένη από την καταστροφή και δεν έχει ξεχάσει. Το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι έχουν καταπιεί και τους δύο δημάρχους.

Πέντε μήνες μετά η μυρωδιά του καμένου πλανάται παντού μέσα στο καταχείμωνο, παρά τις βροχές και τον άνεμο. Χιλιάδες σπίτια είναι κουφάρια που χάσκουν χωρίς πορτοπαράθυρα και στέγες και η ερήμωση στο Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι και στα απανθρακωμένα δάση του Νέου Βουτζά ανείπωτη.

Ο Αλωσίας του Μαραθώνα εξέπεσε του αξιώματος το ίδιο εκείνο βράδυ του θανατικού. Στον ολέθριο Αλωσία του Μαραθώνα, πρέπει τιμωρία και εξοστρακισμός.

Σε προκλητικές περσόνες στην Αρχαία Αθήνα απαγορευόταν η συμμετοχή στα κοινά και αυτό πρέπει να εφαρμοστεί κάποτε και στην σημερινή Ελλάδα.

Το βάρος της ανάδειξής του στο δημαρχιακό αξίωμα χρεώνεται 100% στους δημότες του καλλικρατικού Δήμου Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, οι οποίοι εξέλεξαν με ποσοστά ρωμαϊκού θριάμβου έναν αχαρακτήριστο, που ενώ άνθρωποι θρηνούσαν, φωτογραφιζόταν σε γαμήλια δεξίωση παρέα με τον φύλακα-συνοδό του, φορώντας λευκά κοστούμια ή την αχώριστη λευκή γούνα με τα στίγματα. Ένα μαύρο στίγμα ο ίδιος στην σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Μετά τον Ψινάκη, ήρθε η σειρά του Μπουρνούς να αντικρίσει την άβυσσο της δίωξης.

Παρά το «σπρώξιμο» από τον Σπίρτζη, τον οποίο που τον έχανες και που τον έβρισκες, που τον χάνεις και που τον βρίσκεις, στην Ραφήνα τον βρίσκεις, και αυτό πριν ακόμα από την καταστροφή!

Παρά τα δώρα της Περιφέρειας που έχουν τη μορφή έργων -ανταποδοτικών και ευγνωμοσύνης για την giga εργολαβία ΜΗ ΛΥΣΗ που λέγεται Πλατύ Χωράφι!

Παρά τον μηντιακό εξωραϊσμό που απολαμβάνει και γνωρίζει πως να ενορχηστρώνει!

100 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Και το Μάτι, σκιά του εαυτού του, ακούει και τιμωρεί.

Ο Τσίπρας θα τιμωρηθεί τελευταίος.

Ο Ψινάκης είναι τελειωμένος. Και από χθες σε μοιραία περιδίνηση εισήλθε και Μπουρνούς.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ