Πρώτη κατά κράτος ήττα του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Β. Μπουρνούς από 13 ενεργούς πολίτες-μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Πρόκειται για την πρώτη εδώ και 5 χρόνια ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΤΑ του δεσποτικού Βαγγέλη Μπουρνούς από ενεργούς και γνώστες των θεμάτων πολίτες!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ 13 ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Δ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΛΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 17/8/ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ! Διαβάστε: Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: *"Μετά από αιτήματα κατοίκων και φορέων δίνεται παράταση έως τις 17 Αυγούστου 2020 για τη Διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) για την πυρόπληκτη περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Μάκρης και Ραφήνας των Δήμων Μαραθώνος και Ραφήνας – Πικερμίου."
http://www.ypeka.gr/el-gr/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/ID/772/-17------
Κατόπιν αυτού, παρακαλούμε να αποδεχθείτε το αίτημα που έχετε λάβει από το άνω του 25% των μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης (επισυνάπτεται) για αναβολή των θεμάτων 1 και 2 ( που αφορούν την ΣΜΠΕ για το Μάτι και τις οριοθετήσεις των ρεμάτων ) και *να καλέσετε εκ νέου δημόσια ανοιχτή στους πολίτες συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης 15 ημέρες αργότερα, εφόσον υπάρχουν πλέον επαρκή χρονικά περιθώρια,* έτσι ώστε να μπορέσουν τα μέλη να μελετήσουν το υλικό και να υπάρξει μια γόνιμη συζήτηση. Καρύδη Κυριακή, μέλος Δ.Ε.Δ. δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.