Σε βουβό, επιδημικό κλοιό AIDS το αθηναϊκό κέντρο. ΚΥΨΕΛΗ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΣΟΛΩΝΟΣ με 3 δομές ταχείας ανίχνευσης AIDS από τις αρχές του 2019!

Μάταια το νεοταξικό καθεστώς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά το θέμα, αφού εντός του 2019 δημιουργήθηκαν επειγόντως στο τρίγωνο του αφροασιατικού γκέτο ΚΥΨΕΛΗ-ΠΑΤΗΣΙΩΝ-ΣΟΛΩΝΟΣ τρεις (3) εξεταστικές δομές Rapidtest AIDS εντός ισάριθμων δημοτικών ιατρείων, από συνεργασία του ΚΑΜΙΝΗ με μεγάλη ξένη ΜΚΟ.
Η Αθήνα από το 2014 απέκτησε το θλιβερό προνόμιο να συγκαταλέγεται στις fast track cities -προσεκτικά επιλεγμένες ουδέτερες λέξεις- όπου επείγει η αντιμετώπιση της επιδημίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο ΑΤΤΙΚΟ ΒΗΜΑ του Μαρτίου 2019.

Και ο αριθμός των δομών (3) και η χωροταξική τοποθέτησή τους στην περιοχή υψηλής συγκέντρωσης «ατομικοτήτων» με συνήθειες που «προσκαλούν» την ασθένεια, αποτυπώνουν ακόμα μία όψη της πολυδιάστατης εξαθλίωσης που πλήττει το κέντρο επί δημαρχίας Καμίνη.
Οι διευθύνσεις λειτουργίας των 3 δομών: ΚΥΨΕΛΗ-Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης-Χανίων 4β, ΠΑΤΗΣΙΩΝ-Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο Πατησίων, ΣΟΛΩΝΟΣ 78-1ο Δημοτικό Ιατρείο. Το 2017 ο Καμίνης υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την AHF (AIDS Healthcare Fοundation), την μεγαλύτερη παγκοσμίως ΜΚΟ σε θέματα AIDS. Βάσει αυτού του Μνημονίου λοιπόν εφαρμόζεται στον δήμο Αθηναίων για πρώτη φορά από το 2019 σε ιατρική δομή το rapidtest, ταχεία εξέταση που απαιτεί τη λήψη μίας μόνο σταγόνας αίματος από το δάκτυλο με τα αποτελέσματα να εκδίδονται αμέσως και να παραδίδονται στον εξεταζόμενο, ανώνυμα, δωρεάν και χωρίς ραντεβού, όπως διαφημίζει το φυλλάδιο.

Η διαφημιστική αφίσα των 3 δομών με τον έγχρωμο κοστουμαρισμένο -ΕΜΦΑΝΩΣ ΜΗ ΛΕΥΚΟ, ΕΙΣΒΟΛΕΑ- που δεσπόζει και στα δύο κόμικ σκίτσα της, είναι άκρως προσβλητική για την συντριπτική πλειονότητα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και Ελληνίδων που αναγκάζονται να την υφίστανται στο μετρό και στον ΗΣΑΠ και δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για το ποιοι επιδιώκουν την ψυχοκοινωνική και ηθική εξαθλίωση της πόλης που έδωσε την έννοια ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, απεργάζονται την καταστροφή του φυσικού Προτύπου της ελληνικής οικογένειας και έχουν στόχο την επικράτηση του σύμμεικτου ανδράποδου και της εκφυλισμένης ψευδοατομικότητας. Η εμετική αφίσα προβάλλεται με την «ευγενική» χορηγία της ΣΤΑΣΥ ΑΕ από τις οθόνες μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ προσβάλλοντας ευθέως τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και Ελληνίδες χρήστες των ΜΜΜ, που χρηματοδότησαν φορολογικά από συστάσεως ελληνικού κράτους την υλοποίηση του αθηναϊκού συγκοινωνιακού δικτύου και σήμερα εξαναγκάζονται από το καθεστώς Τσίπρα-Βίτσα-Δούρου να συνωστίζονται με τα οντολογικά μετατοπισμένα επείσακτα και εγχώρια ανδράποδα της μετανεωτερικότητας, τα οποία πλαισιώνουν υπερήφανα και τα συριζέϊκα ψηφοδέλτια.