Στις "Πύλες του Λαυρίου". Καθημερινή ακτοπλοϊκή γραμμή Τσεσμέ(Τουρκία)-Λαυρίου(ενδοχώρας Ε.Ε.)

Η ραγιάδικη εξυπηρέτηση των στρατηγικών τουρκικών συμφερόντων σε Αιγαίο και Ε.Ε. με αναπτυξιακό δόλωμα για την Λαυρεωτική οικονομία. Πότε, που και ποιοι συμφώνησαν την αιφνιδίως ανακοινωθείσα γραμμή;

Με σημαία Ε.Ε.(!) (έχει στόλο/σημαία η Ε.Ε.;) το τουρκικό φέρι θα μεταφέρει 1.200 ημερησίως νοματαίους «τουρίστες & επιβάτες» από τα βάθη της Ασίας (Αζερμπαϊτζάν, Ιράν και αλλαχού …ακμπάρ).
Έλληνας ναυτικός πράκτορας ο μετωπικός σύνδεσμος-διακανονιστής-εκπρόσωπος του τούρκου επιχειρηματία. Μούγκα στην στρούγκα οι Λαυριώτες, επενδυτικό-αναπτυξιακό το «τυράκι» γαρ. Τουρκική η εταιρεία που δρομολογεί τη γραμμή. Τουρκικό το μετασκευασμένο φέρι. Ευρωπαϊκής Ένωσης η …σημαία! 1.200 οι νοματαίοι «τουρίστες και επιβάτες(;)» από τα βάθη της Ασίας που θα πραγματοποιούν καθημερινά απόβαση στο Λαύριο, 300 οχήματα και 40 βαρέα θα ξεχύνονται προς όλες τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις μέσω των ελληνικών οδικών αξόνων!

Εξωφρενικά είναι τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας (γνωστό-άγνωστο το πότε συμφωνήθηκε) με «ναυτιλιακούς πράκτορες» των δύο χωρών να έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν μια εξόχως επικίνδυνη για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα απόβαση της Τουρκίας σε ελληνικό, ήτοι ευρωπαϊκό έδαφος.

Τι ζόρι να τραβά άραγε το εγχώριο γιουσουφάκι και έχει λυσσάξει να «μπάσει» την Τουρκία στην Ε.Ε. την ίδια στιγμή που το κεντρικό ευρωπαϊκό όργανο –Ευρωπαϊκό Συμβούλιο- της έχει κλείσει αποφασιστικά την πόρτα; Ποιοι, πότε, πού, συμφώνησαν να υλοποιήσουν αυτήν την εξοργιστική καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Τουρκία που «δεν θα είναι μόνο για εμπορικούς σκοπούς»;

Αντιλαμβάνεται καθείς ότι αυτοί θα πραγματοποιούν ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΒΑΣΗ στην ελληνοευρωπαϊκή ενδοχώρα βάσει του μεταναστευτικού συμφώνου του Μαρακές/ΟΗΕ που υπέγραψε το γιουσουφάκι υλοποιώντας κατά γράμμα τις επιθυμίες της Μέρκελ και των γαλλογερμανών βιομηχάνων.

ΠΟΙΟΙ (αξιωματούχοι, αρχές Ελλάδας και Τουρκίας) και ΠΟΤΕ κανόνισαν την συμφωνία;

Σε κανονιστικό, μετωπικό ρόλο, ναυτικό πρακτορείο εκπροσώπησης στην Ελλάδα των συμφερόντων της τουρκικής ναυτιλιακής εταιρείας και στόχος η σύνδεση της Ε.Ε. με την Τουρκία μέσω της ελληνικής κερκόπορτας που ο Τσίπρας κρατά ορθάνοιχτη, η διευκόλυνση της καθημερινής απόβασης στην ελληνική ενδοχώρα χιλιάδων «τουριστών και επιβατών» από τα βάθη της Ασίας και οι άοκνες επιδιώξεις των υποτελών κυβερνήσεων της Ελλάδας να καταστήσουν την χώρα τουρκικό δορυφόρο πίσω από τα ωραία λόγια περί ανάπτυξης του Λαυρίου.