Το Γένος, ο Οίκος, το Έθνος, η Ευφυϊα. Το Ευγενές Ελληνικό Κράμα που νίκησε τον λοιμό.

Οι τρεις ακλόνητοι Πυλώνες, οι διαχρονικές μας Αξίες, Γένος, Οίκος, Έθνος, αποτέλεσαν το υπόστρωμα. Την Βάση πάνω στην οποία αναπτύχθηκε το Εποικοδόμημα. Η Συλλογική Ευφυϊα. Η προϋπόθεση της Λογικής.

Οικογένεια, Ατομική Ιδιοκτησία, Εθνοφυλετική συνοχή, Πολυμήχανο και Λογική κατατρόπωσαν την πανδημία. Η Ευφυϊα, την οποία πολυμήχανα αναπτύσσουμε όταν αντιμετωπίζουμε ύψιστο κίνδυνο και η Εθνοφυλετική μας Συνοχή που κρατάει γερά, απομόνωσαν τάχιστα μια οικτρή μειοψηφία επικίνδυνων ρεμαλιών του κοροϊδοϊού –με προεξάρχοντα τον Τράγκα- τοποθετώντας τα στο ίδιο κάδρο με τις αγέλες βαρβάρων που αλάλαζαν ότι ιός δεν υπάρχει.

Α. Το Γένος του Οίκου.
Η Οικογένεια άπλωσε τρυφερά τις φτερούγες και προστάτευσε τους ευάλωτους (γέροντες και ασθενείς αλλά και τα παιδιά) σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων.

Δεν θα ήταν όμως αυτό δυνατόν αν δεν υπήρχε...

Β. Ο Οίκος του Γένους.
Η Ιδιωτική Ιδιοκτησία, το τελευταίο οχυρό του Έλληνα, το απόρθητο μας όρυγμα, που προσέφερε την στέγη και έκλεισε έξω από την πόρτα της τον διάχυτο στην συγχρωτισμένη κοινωνική ατμόσφαιρα υγειονομικό κίνδυνο.

ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ!

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ!

Αυτά του θυμίζουμε, ήταν τα όπλα του. Και μάλιστα αναρίθμητα! Που μπόρεσε να τα χρησιμοποιήσει αφειδώς γιατί οι Έλληνες ματώνουμε από γενιά σε γενιά για να διατηρήσουμε τα πατρογονικά μας!

Αντί για το Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, στην πανδημία κατίσχυσε το Πατρίς-Ιδιοκτησία-Οικογένεια (και η εκκλησία -με εξαίρεση ελάχιστους Ιεράρχες- έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να ευθυγραμμιστεί με τις απαιτήσεις των καιρών).

Αυτά τα όπλα πρόταξε ο Μητσοτάκης για να μπορεί να καυχάται τώρα στα παγκόσμια φόρα ότι η Ελλάδα κατέχει τα πρωτεία στην καταπολέμηση του ιού.

Αν δεν υπήρχε η ιδιοκτησία, αν δεν υπήρχε η μονοκατοικία, όπου βρέθηκε χώρος για να απομονωθούν οι ευάλωτοι, αν δεν υπήρχε το μεγάλο διαμέρισμα, αν δεν υπήρχε η δεύτερη κατοικία, αυτό το τιμωρημένο δυαράκι στην πόλη, που στεγάζει γονείς, αν δεν υπήρχε το (έστω αυθαίρετο) εξοχικό, το αποτέλεσμά μας δεν θα ήταν το ίδιο.

Το σύστημα των οίκων ευγηρίας δεν βρήκε έδαφος για να εξαπλωθεί στην Ελλάδα, πολλώ δε μάλλον δεν αποτέλεσε ποτέ καθεστώς ούτε θεσμό, όπως δυστυχώς συμβαίνει στις Η.Π.Α. και στην Βόρεια Ευρώπη.

Για να μπορέσουν να κρατήσουν τους παππούδες στο σπίτι, οι ελληνικές οικογένειες προτίμησαν τη λύση της αλλοδαπής οικιακής βοηθού (που ανοικοδόμησε όλα τα Βαλκάνια από την ελληνική σύνταξη...).

Γ. Το Έθνος!
Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η επιλογή αυτή της ελληνικής Οικογένειας επιβραβεύθηκε απροσδόκητα!

Συγκρινόμενη με την πανθομολογούμενη ελληνική πρωτιά κατά της πανδημίας, η εικόνα των προηγμένων δυτικών χωρών δεν είναι απλώς καταθλιπτική.

Είναι η τελεσίδικη Ετυμηγορία της πτώσης τους. Είναι «η Ρώμη που γκρεμίστηκε»

Και είναι ιδεολογικές οι ρίζες της αποσάθρωσης και της κατάληξής της.

Η παρακμή και η σήψη «πιστώνονται» στην Κομμουνιστική Διεθνή (η οποία έναν αιώνα μετά την ίδρυσή της δρα μεταμφιεσμένη σε όλο τον δυτικό Λευκό κόσμο, ως πολιτισμικός μαρξισμός).

Οι «πολυτελείς και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένοι» οίκοι ευγηρίας της Βόρειας Ευρώπης και των ΗΠΑ, έδωσαν το μεγαλύτερο ποσοστό πρόωρων, αδόκητων θανάτων των τροφίμων τους εξ αιτίας της μόλυνσης με κορωνοϊό, βάσει των αδιάψευστων και ατράνταχτων πλέον στατιστικών δεδομένων που εκδίδονται σωρηδόν.

Η ατέρμονη αλυσίδα φερέτρων που έβγαιναν και εξακολουθούν να βγαίνουν από τους οίκους ευγηρίας στις ΗΠΑ, στο Βέλγιο, στην Σουηδία, στην Γαλλία, στην (Βόρεια) «ανεπτυγμένη» Ιταλία, στην Βρετανία, επισφραγίζει την παταγώδη αποτυχία των εκχωρημένων στον πολιτισμικό μαρξισμό κοινωνιών και «ηγετών» τους να εκπληρώσουν την θεωρητικά πρώτιστη αποστολή τους.

Την προστασία του Γένους τους.

Που είναι (ήταν) οι γέροντες. Η ζωντανή τους ιστορία!
Την οποία και πέταξαν στα αζήτητα των οίκων ευγηρίας προτιμώντας να ανοίξουν τον Οίκο του (κέλτικου) Γένους στους τροφοσυλλέκτες του Σαχέλ και στα ισλαμικά ανθρωποειδή με το λιμασμένο μάτι που γυαλίζει για Δύση και Δήωση.

Τα άλλοτε ακμαία δυτικά κράτη, νυν βρωμερά μοτέλ για τροφοσυλλέκτες, λεηλατούνται με τη θέλησή τους από τις περιφερόμενες αγέλες, γιατί μοιράζονται ένα εξοργιστικό χαρακτηριστικό.

Οι δυτικές κοινωνίες αυτοκαταλύθηκαν, έριξαν τις αυτοάμυνές τους. Τα όπλα τους κατά γης!

Η υποταγή τους στον Πολιτισμικό Μαρξισμό του Αντόρνο και του Πόππερ, η θεσμοθέτηση της Ύβρεως της διαστροφής επί των Φυσικών Νόμων, ως νέας κανονικότητας, συντελέστηκε εθελούσια, στα κοινοβούλιά τους.

Και οι Φυσικοί Νόμοι εκδικήθηκαν. Με φυσικό τρόπο.

Με έναν ιό. Με πανδημία, που επισφράγισε την Σήψη της Ενωμένης Επιμειξίας και των Ενωμένων Κομμουνιστικών Πολιτειών Αμερικής. Οι οποίες οδηγούνται ταχύτατα σε καθεστώς απαρτχάιντ (η καλύτερη λύση στη φάση αυτή αφού η συνύπαρξη του Δυτικού Πνεύματος που έκτισε τον Πολιτισμό με τον αφρικανικό κόσμο των ενστίκτων αποδείχθηκε αβίωτη και για τον Δυτικό καταστροφική) με τους Λευκούς Συντηρητικούς πολίτες και οικογένειες να φεύγουν "πατείς με πατώ σε" από τις σύγχρονες Βαβυλώνες της όζουσας πολυφυλετικής αποφοράς Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια, Λ.Α., Σηάτλ-Ουάσινγκτον και να εγκαθίστανται στις μεσοδυτικές πολιτείες, όπου μπορούν να έχουν μια φυσιολογική ζωή και ένα καθάριο περιβάλλον για τα παιδιά τους.

Κι' εμείς;

Άστραψε η Λάμψη των Ευγενών!

Με το Γένος και τον Οίκο να συμμαχούν, όπως πάντα γινόταν στην Ιστορία μας όταν το Έθνος χρειαζόταν Πνοή και το Πνεύμα Τροφή για να παράξει τη Λογική.

Ο Μητσοτάκης στάθηκε πολύ τυχερός ως τώρα. Δύο φορές του «έκατσε η στραβή στη βάρδια» και την «σκαπούλαρε».

Κεφαλαιοποίησε από τις Αρετές των Αριστοκρατών που έφτιαξαν το Γένος των Ελλήνων, αυτήν εδώ την πανάρχαια και πάνσοφη Φυλή, εκμεταλλεύθηκε τα χαρίσματά μας, έκτισε πάνω στην απουσία αντίπαλου δέους.

Στον Έβρο η Νίκη ανήκει στους 300 Εβρίτες Ομοίους και στο Έθνος σύσσωμο, που στήριξε από κάθε οχυρό την Μάχη εναντίον των Υπαρξιακών μας Εχθρών, αράβων και οθωμανών (αυτοί κατέλυσαν κατά κύματα το Βυζάντιο).

Η Νίκη στον Έβρο δεν ανήκει στον Μητσοτάκη που προσκυνά την Ενωμένη Επιμειξία και τηλεφωνεί περιδεής στον Ερντογάν.

Στην πανδημία η νίκη ανήκει στην Οικογένεια. Στο Γένος και στον Οίκο των Ελλήνων. Δεν ανήκει σε καμία Φαμίλια που προωθεί την ομοφυλοφιλία και την κατάλυση του Γένους και του Οίκου.

Ας μην αυταπατάται λοιπόν. Ας μην καυχάται. Ας μην επαίρεται.

Ήδη το πρώτο εξάμηνο του 2020 πέρασε στο πολιτικό παρελθόν. Τον λόγο έχει πλέον η Οικονομία.

Μακιαβελικά εκμεταλλεύθηκε το lockdown για να επιταχύνει δομικές (απαραίτητες μεν, άκαιρες δε) αλλαγές του παραγωγικού μοντέλου και της Οικονομίας.

Η τρίτη «στραβή» είναι καθ' οδόν. Και θα είναι η φαρμακερή.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ