"Ωραίο μου πλυντήριο"... Περί των εξαγγελιών του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη για άγαλμα κατά του ρατσισμού προς τιμήν του Ζάκι του μπροστάρη.

Καλλιτεχνικές αφίσες της ηγερίας -σε αδαμιαία περίπου περιβολή- της κοινότητας αυτών που θέλουν να είναι ορατοί, κάτι που ουδέποτε στερήθηκαν στην αριστοφανική Ελλάδα, "κοσμούν" την φινετσάτη Επτανήσου της Κυψέλης, καθ' όλο το μήκος της, κολλημένες σε σπουδαία, πλην καταρρέοντα, αρτ ντεκό αστικά οικοδομήματα, στα μπαλκόνια των οποίων τώρα στεγνώνουν αφρικανικές μπουγάδες και μπαινοβγαίνουν μπουλούκια οι αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών, που έχουν καταλάβει τον παράλληλο δρόμο, της Ι. Δροσοπούλου.

Σε μια πάροδο της Επτανήσου, απέναντι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης, ο δήμος έχει στήσει το Δημοτικό Ιατρείο ΔΩΡΕΑΝ, ΑΜΕΣΗΣ, ΕΧΕΜΥΘΗΣ εξέτασης για τον ιό HIV, όπως ορθοπολιτικά ονομάζεται το Aids.

Ο ίδιος ο Ζάκι ο μπροστάρης δήλωνε υπερηφάνως ότι είναι οροθετικός.

Όταν λέμε για ορατότητα, να το εννοούμε κιόλας!
Το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται σε όλη την Κυψέλη.

Γκράφιτι που απεικονίζουν το παρακμιακό πρότυπο έχουν γεμίσει την Αθήνα.

Η δολερή ψευτο-ιντελλιγκέντσια, οι σύγχρονοι δωσίλογοι, που συχνάζει στα καφέ πέριξ της Σκουφά, έχοντας ροκανίσει εκατομμύρια από τα ΕΣΠΑ για δήθεν μελέτες, εκστασιάζεται να κυλιέται στο κατάντι.

Ο Ζάκι άλλωστε, ήταν σύμμαχός της στην εκχώρηση της Μακεδονίας.

Είχε δηλώσει ότι "η Μακεδονία ανήκει στα αμελέτητα" τους, των "ορατών".

Η συνεισφορά Μπακογιάννη στο μεταναστευτικό ήταν σπουδαία, ...πράματι.

Μετέτρεψε χαιρέκακα σε hot spot καλαίσθητο ξενοδοχείο ακριβώς απέναντι από το Πεδίο των Θερμοπυλών.

Οι επισκέπτες του Ιερού Χώρου είναι από τριετίας αναγκασμένοι να βλέπουν τους Μήδους να διαβαίνουν και τις μαύρες μπούρκες, σύμβολο του ασιατικού δεσποτισμού, να λιάζονται με θρασύτητα απέναντι από τον ανδριάντα του Λεωνίδα, δωρεά Ομογενών από τις ΗΠΑ.

Όσον αφορά στο έργο του ως Περιφερειάρχης Στερεάς, το χαίνον πρόβλημα της ρύπανσης του Ασωπού ποταμού από εξασθενές χρώμιο δεν το έλυσε, στη διάρκεια της θητείας του, 2014 έως 2018.

Προεκλογικά όμως, το 2018, εξήγγειλε 260 εκ. € με ΚΥΑ όπου «προβλέπεται» η εξυγίανση του ποταμού και… η δημιουργία ΧΥΤΒΑ. Στο μεταξύ, άλλη ΚΥΑ, του 2017 είχε «αποχαρακτηρίσει» την επικινδυνότητα του εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό. Πως; Απλά. Έπαιξαν με τα όρια της τοξικότητας, αφού το όριο για το ολικό χρώμιο είναι 50μg/L, το εξασθενές χρώμιο μπορεί να είναι μέχρι 49,9 μg/L.
Η συζήτηση-ενημέρωση για το Βιομηχανικό Πάρκο Σχηματαρίου-Οινοφύτων, με το οποίο προβλέφθηκε και η εξυγίανση του Ασωπού, προϋπολογισμού 260 εκατ., διεξήχθη στο Δ.Σ. Τανάγρας, στο Σχηματάρι, παρουσία του τέως Περιφερειάρχη, νυν φιλόδοξου μπροστάρη δημάρχου Αθηναίων.


Για τον Ασωπό οι πηγές από το Πολιτικό Ιστολόγιο της Κυριακήςhttp://www.anatolikostomeas.gr/blog/σε-βουβό-επιδημικό-κλοιό-aids-το-αθηναϊκό-κέντρο-κυψελη-πατησιων-σολωνοσ-με-3-δομές-ταχείας-ανίχνευσης-aids-από-τις-αρχές-του-2019