Όσοι ονειρεύονται πολέμους μάχες και μεγαλεία, ας γυρίσουν πλευρό. Ο έλληνας προγάστορας δεν θέλει ούτε και μπορεί να πολεμήσει.

Η ΝΔ του Μητσοτάκη δύσκολα θα χάσει την εξουσία. Τώρα μάλιστα που ο Μητσοτάκης "τελειώνει" μια και καλή τον Σαμαρά... τον εθνικόφρονα ντέ! ακλόνητος θα μείνει.

Άλλωστε, δεν υπήρξε ποτέ κάτι σε "σαμαρισμός". Κάτι φίλοι του μόνο του δικτύου έκαναν πολύ φασαρία. Αυτοί λάκισαν όλοι και ίσως έμεινε μόνο ο Χρύσανθος.
Την εκλογή του το 2009 την χρωστά στο Antinews. Αυτό του έδωσε τις ουρές των νεοδημοκρατών στις κάλπες. Και σύντομα διαπίστωσε πικρά πόσο άφιλος είναι. Αντίθετα με τον άφιλο Σαμαρά, οι Μητσοτάκηδες έχουν το χαρακτηριστικό ότι φροντίζουν τους φίλους τους. Τους εχθρούς τους "τους καταπίνουν" τα μαύρα σκοτάδια, ούτε λόγος.
Ο Σαμαράς είναι τελειωμένος για τους εθνικόφρονες δεξιούς από το 2011 αλλά κάνει ότι δεν το ξέρει. Τώρα τον τελειώνει και ο Μητσοτάκης μια και καλή, αφού δεν μπορεί να παραιτηθεί λόγω των γεγονότων του '93. Αλλά και εάν παραιτείτο, δεν υπάρχει κόσμος να τον στηρίξει, δεν έχει κοινό να του απευθυνθεί, δεν έχει "πέρασμα" κοινώς.
Ήταν είναι και θα είναι άχρωμος.

Η ΝΔ του Μητσοτάκη δύσκολα θα χάσει την εξουσία.
Ο έλληνας προγάστορας δεν θέλει ούτε και μπορεί να πολεμήσει. Οι Μητσοτάκηδες τα "διαβάζουν" αυτά στις τάσεις της κοινής γνώμης.
Αλλά δεν χρειάζονται καν τάσεις και μετρήσεις.
Οι έλληνες προτιμούν να τρέχουν σε ανούσιους δρομικούς περιπάτους, να μαγειρεύουν, να χορεύουν, να άδουν, να λιάζονται, να στρουθοκαμηλίζουν, γενικώς. Παρά να πολεμήσουν.
Το ίδιο και το περιβόητο brain drain.
Ο φερόμενος "ανθός" της χώρας.
Δεν έμεινε εδώ για να πολεμήσει.
Για να προετοιμαστεί έστω.
Η χώρα μετατράπηκε σε χώρα παροχής φθηνών υπηρεσιών, κοινώς σε λούστρο της Γερμανίας. Τα μεγάλα λογιστικά γραφεία των ΗΠΑ στέλνουν σε ινδούς λογιστές τις φορολογικές δηλώσεις, που τις διεκπεραιώνουν κατά. εκατομμύρια. Εδώ ούτε αυτό.

Εκτός των άλλων ο πληθυσμός μπασταρδεύτηκε και οπτικά, διότι έρχεται ο ευρωπαίος εδώ και τον σερβίρουν αλβανοαφγανοί στα ξενοδοχεία, οπότε σκέφτεται "κάπως έτσι είναι φυλετικά οι έλληνες".

ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΗΔΥΜΟ ΥΠΝΟ ΣΑΣ.