Oι 300 Φρουροί του Έθνους στον Έβρο και ο αταβιστικός τρόμος της δειμοκρατίας μπροστά στον Εθνικισμό.


 • SALUS POPULI SUPREMA LEX EST!
  Η ευρωπαικη δυτικη Ευρωπη, η Κορη της Σεπτης Ελλαδος κλινει το γονυ στη Μανα της με απειρο σεβασμο και ελπιδα αλλα
  η Διεθνης της Αριστεριλας ενοχλειται και θορυβειται γιατι η κατασυκοφαντηση των Σωματων Ασφαλειας επεσε στο κενο και οι Ενοπλες Δυναμεις στον Εβρο στηριζονται απο τον λαο με πρωτοφανεις εκδηλωσεις. 85 απατριδες πανεπιστημιακοι  καλουν ουσιαστικα σε ψυχικο, ηθικο και υλικο αφοπλισμο με ενα ψευδοανθρωπιστικο κειμενο, τη στιγμη που ολος ο πλανητης βλεπει τα τουρκικα δακρυγονα και τις ορδες των αφιονισμενων μαχαιροβγαλτων.

  ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ 1.000 χλμ. του Εβρου χθες!

  Η αποστολη και η μοιρα της Ελλαδας ιστορικα ηταν να αναχαιτιζει τον ασιατικο δεσποτισμο. Στον Μαραθωνα, στις Πλαταιες, στις Θερμοπυλες, στην ΑΛΩΣΗ!, το 1821, το επικο 1912, το τραγικο 1922!
  Αυτο κανουμε και τωρα με ολα τα μεσα! Με ΟΛΑ τα μεσα και οι πανεπιστημιακοι ζητουν τι; Ζητουν να κατεβουν οι κανες, αυτο ζητουν! Να παραδοθουμε! Τους ενοχλουν οι πορτοκαλαδες που προσφερονται στις Δυναμεις μας στον Εβρο!
  Ε, ΟΧΙ !!!

  Στα ευρωπαικα, οχι στα γιουραβικα σοσιαλ, γραφονται υμνοι για "τη Μαχη στις Πυλες του Εβρου, που δινει η Μητερα μας, η Ελλαδα κατα των βαρβαρων ". Ετσι αποκαλουν την Ιερη μας Πατριδα και τους Ακριτες μας.
  Στρατο, Λαο, Σωματα Ασφαλειας, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, Εθνοφυλακες, Εθελοντες!

  Η ευρωπαικη δυτικη Ευρωπη, η Κορη της Σεπτης Ελλαδος κλινει το γονυ στη Μανα της με απειρο σεβασμο και ελπιδα! Παλι εμεις στην Πρωτη Γραμμη!
  Κι αυτοι;;;

  Αν θορυβουνται ειμαστε στο σωστο δρομο. Μαλλον αυτοι δεν το ξερουν, ενω το εχει ψυλλιαστει ως και ο Μητσοτακης!

 • Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑ
  Η πικρη αληθεια ειναι οτι ημασταν και είμαστε ολιγάριθμοι διότι έχουμε αποδεκατιστεί πολλές φορές από τα ασιατικά στίφη.

  Το γεωπολιτικό αξίωμα εξηγεί μεταξύ άλλων, και το διαχρονικό ολιγάριθμο της Φυλής μας, καθώς ήμασταν πάντα υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουμε τις ορδές από την Ασία.

  Αυτή η γεωγραφική θέση είναι η Ευλογία και η Αντιξοότητά μας ταυτόχρονα, ενώ συνδυαζόμενη με την Φυλετική Προδιάθεση που αναπτύσσεται σε αυτήν εδώ την Γή, διότι είμαστε το ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΔΟΣ, έχει δώσει άφθαστα ηρωικά επιτεύγματα ανά τις χιλιετίες.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  Αυτός που πάταξε τον ασιατικό δεσποτισμό απ' άκρου εις άκρο της Ασίας και εαν είχε κινηθεί δυτικά και βόρεια η Ιστορία του κόσμου τώρα θα είχε Ελληνικό Πρόσημο.

  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗ
  Η Αρχαία Ελλάς όρθωσε εμπόδιο στους βαρβάρους τρεις φορές! Δύο φορές νικηφόρα και μία προσφέροντας Θυσία. Και ας αφήσουμε τις λιγότερο γνωστές εποποιίες, τις ναυμαχίες, Σαλαμίνας και άλλες, τις εκστρατείες στις νήσους και στην Ιωνία.

  ΑΛΩΣΗ
  Αλλά και με την Άλωση όρθωσε έμμεσα εμπόδια στον ασιατικό δεσποτισμό, διότι όταν η Βασιλεύουσα έπεσε, οι Φράγκοι και οι Βενετοί Έμποροι των Εθνών απαλλάχτηκαν από το μέγα άγχος και πρόχωμα που τους στεκόταν εμπόδιο, την χιλιόχρονη βυζαντινή ελληνορθόδοξη αυτοκρατορία.


  1821
  Αποσιωπάται επιμελως το γεγονός ότι έχουμε εκατοντάδες εξεγέρσεις κατά των οθωμανών μετά την Άλωση, από τις οποίες τριάντα τουλάχιστον έχουν αναγορευθεί σε Κινήματα. Αυτές προετοίμαζαν το 1821.


  1912 - 1922
  Δεν νικούσαμε πάντα, και όσο μεγαλύτερες οι νίκες άλλο τόσο τραγικές οι ήττες.


  Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση γεφυρώνει σε μηδισμό 2.000 χρόνια ιστορίας όπως επιμενουν οι εθνομηδενιστές! Ανήκουστες απόψεις!

  Και σήμερα οι "300 Εβρίτες Όμοιοι" είναι Φύσει αλλά και Θέσει λόγω γεωγραφίας, το έσχατο Όρυγμα, το τελευταίο Οχυρό κατά της επέλασης του ασιατικού δεσποτισμού για την προστασία της Ευρώπης, η οποία το αναγνώρισε εμμέσως πλην σαφώς στέλνοντας επίσκεψη την γεωπολιτική της 'τρόικα' εδώ.

  Και στις Θερμοπύλες τότε οι Μήδοι και το συνονθύλευμα στιφών σήμερα που πολιορκεί τις Πύλες του Έβρου και την Ελλάδα ολόκληρη.
  Και τότε βεβαίως, μικρές ελληνικές πόλεις παραδίδονταν στον «μηδισμό» και τώρα καταλαμβάνονται στη σειρά από λαθρομετανάστες, ενώ οι ελληνόφωνοι, πολιτικοί -και-μάζες του καναπέ και του κέρδους ενωμένοι «εις σάρκαν μίαν», όχι απλά μηδίζουν, που σημαίνει «φέρονται σαν Μήδοι», αλλά έχουν γίνει πια Μήδοι με τα όλα τους. Μήδοι και Εφιάλτες μαζί.

  Στον ρόλο των μαστιγωτών της σύγχρονης μηδικής στρατιάς οι Τούρκοι που προωθούν κατά εκατομμύρια τους δήθεν πρόσφυγες για να ασκήσουν φυλετισμό, δηλαδή ΡΑΤΣΙΣΜΟ και για να εξαφανίσουν τους Έλληνες γηγενείς με το πλήθος τους και μόνο – όπως πάντα έκαναν και τίποτα δεν άλλαξε στις χιλιετίες που πέρασαν.

  Το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!» όμως του Λεωνίδα στο ιταμό «Πέμψον τα όπλα!» του ανίδεου βάρβαρου ηγεμόνα Ξέρξη, τον οποίο συνέδραμε ένας άτιμος Γεφυραίος, ονόματι και πράγματι Εφιάλτης, συμβολίζει το Άφθαρτο αλλά και Σπάνιο Πνεύμα της Ελληνικής Φυλής που αψηφά την Ύλη (τους μυριάδες βαρβάρους).

  Ο Ένας και η Σωματοφυλακή του πρόσφεραν τους ποταμούς του Αίματός των σπονδή για την ημέρα που θα ηχούσε ο Παιάνας της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας!

  Όπως και νάχει, η Μάχη των Θερμοπυλών είναι το ορόσημο που κάνει των Ελλήνων το Γένος να διαφέρει από τ’ άλλα. Ουδενός άλλου Έθνους η Ιστορία, έχει καταγράψει τέτοια ομόψυχη, συντεταγμένη πορεία προς το Θάνατο.

  Παραφράζοντας τον Αριστοτέλη «Τα Αριστεία Αίματι και Θανάτοις Κτώνται»!

  Η Εσπερία στους Έλληνες χρωστά τα πάντα.

  Την ίδια της την ύπαρξη, ως Ευρώπη –κόρη με τα μεγάλα μάτια – αλλά… και την κατάκτηση της Νέας Γης, καθώς η δεύτερη Άλωση «κόρεσε» την ασιατική δίψα για εξάπλωση και οι δυτικοί επιδόθηκαν απερίσπαστοι στην δική τους ανάπτυξη και γεωγραφική εξάπλωση, εκμεταλλευόμενοι και καπηλευόμενοι πάντα τα Ελληνικά γλωσσικά και επιστημονικά Φώτα.
  Τα οποία η Ελλάς προσέφερε διαχρονικά αφελώς, αλλά πάντως αφειδώς και αφιλοκερδώς, διότι είχε, έχει και θα έχει Πνευματικό και όχι δημοσιονομικό Απόθεμα και Πλεόνασμα, χωρίς ποτέ να έχει απαιτήσει το πρέπον αντίκρισμα.

  Η Ελλάδα σήμερα, με έναν σχεδόν μεταφυσικό τρόπο φέρνει την προτεσταντική και ολικά παρηκμασμένη Εσπερία, αντιμέτωπη με την αληθινή πνευματική –ει μη και την άλλη, την φυσική- καταγωγή της.

  Γιατί ακυρώσαμε το απολύτως κίβδηλο, υποτακτικό «απόφθεγμα»… «ανήκομεν εις την Δύσιν» επιστρέφοντάς το στην Εσπερία έτσι όπως ισχύει στην πραγματικότητα...
  ...ότι δηλαδή… είναι η Δύση που ανήκει στην Ελλάδα… η οποία έδωσε τις Έννοιες του Έθνους, της Ελευθερίας, του Πολιτισμού, του Ορθού Λόγου αλλά και του Δικαίου !!! έννοιες που στην συνέχεια έγιναν Αξίες!

  «Τιμή και Δόξα» λοιπόν «σε όσους έταξαν εαυτόν να φυλάσσουν Θερμοπύλες»

  Και υπ’ αυτήν την έννοια και κατ’ αναλογία… Τιμή και Δόξα στους σημερινούς 300 Εβρίτες Όμοιους που μάχονται στον Έβρο και σύντομα σε όλη την Ελλάδα.

  Ανατολικος Τομεας